Ontdek waterpark Aqua Mexicana

Volop waterpret in waterpark Aqua Mexicana. Tickets zijn te koop aan de kassa. Vergeet je zwemkleding dus niet. Ps. Aqua Mexicana is op basis van beschikbaarheid.

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbels en het strand? Kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en ontdek het subtropische waterpark Aqua Mexicana. 

Waterpret voor het hele gezin

Waan je in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s in het oosten van Nederland tijdens een dagje uit in Aqua Mexicana. Met twee waterspeeltuinen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken ga je met het hele gezin de Mexicaanse beleving aan. De (aller)kleinste onder ons spetteren in het waterspeeltuin, terwijl jij oplettend pootje baadt.

Kom tot rust in het door palmbomen omgeven bubbelbad of voel de warmte van de zon op het strand. Aqua Mexicana biedt uren speelplezier in het water of aan de waterkant, waar je een hapje en drankje kan nuttigen. Lees meer over het zwembad, de waterspeeltuinen en de sprayparken bij waterfaciliteiten.

3,2,1 en glijden - Ontdek de 10 glijbanen

Roetsj van de glijbanen en plons honderd meter verderop in het water. In waterpretpark Aqua Mexicana vind je tien verschillende glijbanen. De glijbanen zijn samen ruim halve kilometer lang, dat is ruim 500 meter! Onze hoogste glijbaan is 12 meter hoog.

Drie van de tien glijbanen zijn bijzonder groot, innovatief en interactief met special effects, geluid en 3D-animaties.

Yukatime

Wil je de snelste zijn? In de YukaTime glijbaan kun je jouw snelste tijd zien. Je hebt de keuze uit acht verschillende lichtshows met geluid om jouw rit compleet te maken. Wie daag jij uit?

Lengte: 114,2 meter
Hoogte: 12 meter
Toegang: Tussen 100 en 120 cm met begeleiding. Vanaf 120 cm alleen. Eén persoon maximaal 95 kg en twee personen maximaal 190 kg.

Magic Maya

Na één keer glijden in de Magic Maya wil je vast nog een keer glijden, want dit avontuur wil je ongetwijfeld meerdere keren ervaren. Er is plek van ongeveer drie personen per band!

Lengte: 113,1 meter
Hoogte: 9 meter
Toegang: Tussen 100 en 120 cm met begeleiding. Vanaf 120 cm alleen. Eén persoon maximaal 95 kg, twee personen maximaal 190 kg en drie personen maximaal 240 kg.

MexiCone

Terwijl je naar beneden glijdt, ontdek je tijdens je afdaling spannende avonturen. MexiCone is een glijbaan met special effects met 3D-projecties. Een glijbaan voor heuse durfhalzen!

Lengte: 119,2 meter
Hoogte: 9 meter
Toegang: Tussen 100 en 120 cm met begeleiding. Vanaf 120 cm alleen. Eén persoon maximaal 95 kg en twee personen maximaal 190 kg.

Ontdek het Aqua Mexicana avontuur in 5 spetters

Spetter 1 - Waan je op het Caribische strand

Spetter 2 - Speel en spetter in het waterspeeltuin

Spetter 3 -  Ga de uitdaging aan in de Yukatime

Spetter 4 - Klim en klouter door het water als avontuurlijke waterliefhebber

Spetter 5 - Kom tot rust met het hele gezin in het 70 personen bubbelbad

Waterpark én attractiepark? Ja, dat kan!

Een ticket voor Aqua Mexicana kost 8,50 per persoon. Je kan Aqua Mexicana alleen bezoeken in combinatie met het attractiepark tenzij je in ons vakantiepark verblijft. Met uitzondering van de camping hebben al onze verblijfsgasten gratis toegang tot het waterpark. Kom je gewoon een dagje, dan kun je tickets voor het waterpark bijkopen en geniet jij van 10 glijbanen, 2 sprayparks, 2 waterspeeltuinen, een zwembad, bubbelbad en ruim 30 attracties? Meer kan je je toch niet wensen voor een compleet dagje uit.

Spetter langer in het water en blijf logeren

Wil je iets langer genieten van het waterpark én het attractiepark? Boek dan een nachtje bij. Wanneer je in één van onze accommodaties verblijft, heb je onbeperkt toegang tot het waterpark, attractiepark én Sunny Beach. Natuurlijk kun je ook je eigen tent of caravan meenemen. Echter, bij een campingverblijf is het waterpark niet inclusief.

Kort samengevat op zoek naar een vakantiepark of camping met waterpark in Nederland? Ontdek één van de aquaparken in Europa - onderdeel van het Spaanse Parques Reunidos - Aqua Mexicana!