Inchecken

Op vrijdag is de Check-in Receptie op de parkeerplaats van 8.00 uur tot 22.00 uur geopend. De auto kan gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van het attractiepark. Kom je op zaterdag aan? Dan kun je je inchecken bij de Sitting Bull.

Versneld inchecken

Als je van te voren via Mijn Slagharen de betaling(en) volledig hebt afgerond, akkoord gaat met de borgstelling, het gastenregistratieformulier en kenteken hebt ingevuld dan ontvang je ongeveer 3 dagen voor je aankomst een mail om versneld in te checken. Print deze mail uit en neem deze mee naar de speciale incheckbalie.

Na 15.00 uur kun je bij de Check-in receptie de sleutel ophalen en richting de accommodatie rijden. 

Op de dag van vertrek dien je voor 10.00 uur uit te checken. De sleutel kun je deponeren in de sleutelboxen bij de slagboomen van het vakantiepark of bij de sleutelbox bij de Check-In Receptie. 

Camping
Als je op de camping verblijft kun je vanaf 13.00 uur het campingterrein oprijden. Je kunt de hele dag al gebruik maken van het attractiepark. Wanneer je op de camping verblijft dien je op de dag van vertrek voor 12.00 uur uit te checken en de sleutel te deponeren in de sleutelbox bij de slagboom.  

Openingstijden receptie
De receptie voor het vakantiepark in de Sitting Bull Saloon is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.