Inchecken

Op de dag van aankomst kun je vanaf 10.00 uur inchecken bij de Check-in receptie gelegen op de parkeerplaats tegenover de ingang van het attractiepark. Campinggasten kunnen vanaf 13.00 uur het terrein oprijden. Tijdens de dag van aankomst en vertrek geniet je van onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Op de dag van aankomst is de Check-in receptie vanaf 10.00 uur geopend. Vervolgens heb je direct toegang tot het attractiepark. De auto kan gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang van het attractiepark. 

Versneld inchecken
Als je van te voren via Mijn Slagharen de betaling(en) volledig hebt afgerond, akkoord gaat met de borgstelling, het gastenregistratieformulier en kenteken hebt ingevuld dan ontvang je ongeveer 3 dagen voor je aankomst een mail om versneld in te checken. Print deze mail uit en neem deze mee naar de speciale incheckbalie.

Na 15.00 uur kun je bij de Check-in receptie de sleutel ophalen en richting de accommodatie rijden. 

Op de dag van vertrek dien je voor 10.00 uur uit te checken. De sleutel kun je deponeren in een van de sleutelboxen bij de slagbomen van het vakantiepark. 

Camping
Als je op de camping verblijft kun je vanaf 13.00 uur het campingterrein oprijden. Je kunt de hele dag al gebruik maken van het attractiepark. Wanneer je op de camping verblijft dien je op de dag van vertrek voor 12.00 uur uit te checken. 

Openingstijden receptie
De receptie voor het vakantiepark in de Sitting Bull Saloon is alle dagen geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.