Over het park

Naast ons attractiepark met meer dan 30 spannende attracties zijn er nog veel meer dingen waar je van kunt genieten als je bij ons op het vakantiepark of de camping verblijft.

Kidsclub

In de weekenden en schoolvakanties kan er iedere ochtend vanaf 10:00 uur worden geknutseld en gedanst tijdens de Kidsclub. De Kidsclub bevindt zich bij de entree van Aqua Mexicana. Kom jij ook langs? Dan maken we er een feestje van!

Na sluiting van het attractiepark

De pret gaat natuurlijk gewoon door na de sluiting van het attractiepark!

Gezellig uit eten

Ga gezellig met jouw familie uit eten bij in 1 van onze restaurants. De keuken van ons a la carte restaurant 'Cartwright' in de Mainstreet is geopend tot 21:00 uur. Heb je stevige trek? Bezoek ons All You Can Eat buffet (geopend tot 20:00 uur) in Big Jake Dinner House en eet zoveel als je zelf wilt! Toch liever een snelle hap? In The Music Hall kun je tot 23:00 uur terecht voor (afhaal) friet en snacks en tot 20:00 uur kun je pizza afhalen in Big Jake Dinner House. Eet smakelijk!

Waterpret in Aqua Mexicana

Breng een bezoek aan ons waterpark 'Aqua Mexicana', dit is inbegrepen bij jouw verblijf met uitzondering van de campinggasten. in Aqua Mexicana vind je 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief en nog veel meer waterpret. Tot 20.00 uur kun je genieten van alle waterpret die Aqua Mexicana te bieden heeft.

Feest je mee? Gezellige familieavonden!

Sluit de dag gezellig af met de hele familie en bezoek de gezellige familieavonden. In The Music Hall kun je iedere dag genieten van een gevarieerd programma met onder andere Musical Highlights en bingo. In weekenden en vakanties organiseren we in The Sitting Bull bij onze wigwams en camping ook een wervelende avondshow. Kijk voor de aanvangstijden op het showtijdenbord tegenover onze caroussel 'Gallopers'. 

Gokje wagen?

Wil je kans maken op leuke prijzen? Kom naar onze gokhal 'Lucky Nugget' aan het eind van de Main Street en waag een gokje. Wie weet word jij wel een grote winnaar. Lucky Nugget is ook in de avond geopend.