Stagiair(e) Sales

Ligt jou passie binnen sales en ben jij iemand die altijd opzoek is naar een uitdaging, dan is Attractie- & vakantiepark Slagharen de juiste plek voor jou. Een mooie plek om je talenten en kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen.

Wat staat je te wachten:

Als stagiair(e) sales bij het sales team zal je je bezig houden met het mede organiseren van verschillende promotie activiteiten. Je beantwoordt en verwerkt daarnaast inkomende telefoontjes, e-mails en post. Verder ga je je ook bezig houden met verschillende sponsorverzoeken en houdt de administratie bij.

Om voor deze leuke stage in aanmerking te komen:

  • Volg je een MBO/ HBO opleiding (Hotelschool, Leisure Management, HEAO-CE etc );
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ben je enthousiast en heb je de ambitie jezelf persoonlijk te ontwikkelen;
  • Heb je geen 9-5 mentaliteit en ben je daar waar nodig flexibel inzetbaar;
  • Ben je beschikbaar vanaf september 2018.

Wat deze stage nóg leuker maakt:

  • Superleuke collega’s waar je veel mee samenwerkt;
  • Veel contact met verschillende afdelingen;
  • Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • 20% korting op alle producten in de winkels en restaurants van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Werken bij het leukste park van Nederland?
Ben je enthousiast en voel jij je helemaal thuis in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaand formulier óf mail je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@slagharen.com t.a.v. Marloes Renting (Recruiter). Voor vragen over deze vacature kun je contact met ons opnemen via 0523-684000 (optie 5).

Over Slagharen
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het op één na grootste leisure park in Nederland. Slagharen biedt veilige, plezierige, gezellige en avontuurlijke vrijetijdsbesteding aan gezinnen en families, zodanig dat gasten zich prettig en veilig voelen, langer willen blijven en graag terug willen komen. Naast de vele attracties biedt Attractie- & Vakantiepark Slagharen een uitgebreid aanbod aan winkels, diverse restaurants, live entertainment, zwembaden en sportfaciliteiten. Op het attractiepark is het vakantiepark gehuisvest, dat 4.500 verblijfsgasten herbergt bij een volle bezetting.

Direct solliciteren