Weekendje weg tijdens Pasen

Op 12 & 13 april is het zover: Pasen! Hét moment om even extra te genieten met het hele gezin tijdens een lang weekend weg.

Ontdek het lentezonnetje in het Wilde Westen

Ga erop uit tijdens het paasweekend in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Geniet van het lentezonnetje op het terras van jullie vakantiehuisje midden in de natuur tussen de eerste lentebloemen.

Lekker weg naar Slagharen tijdens Pasen

Beleef een lang weekend vol plezier. Ga als een echte cowboy op avontuur op de prairie en ontdek de attracties en shows. Stap in de Gold Rush en zoef met 95 km per uur door het Wilde Westen. Zoek vanuit het reuzenrad de paashaas of galopeer een rondje op een elektrische pony. Kijk uit voor beren en bizons in de Wild West Adventure of haal je eigen rijbewijs in de Passepartout Explorer. Van zoveel leuke avonturen krijg je honger, voor een pauze kun je terecht bij een van de vele restaurants op het park voor een lekker broodje of een sappige hamburger.

Activiteiten voor het hele gezin in het attractiepark

Op eerste paasdag organiseren we een extra feestje namelijk Invites. Het grootste kinderfeestje van Nederland. Voor dit feestje hebben we bekende artiesten en YouTubers uitgenodigd. Daarnaast zijn er op het Fonteinplein en verspreid over het park allemaal leuke extra activiteiten. En wanneer je bij ons overnacht is toegang tot dit evenement inclusief!

Heerlijk relaxen en tijd voor waterplezier

Maak even tijd voor dat boek dat je al een tijdje wil lezen of om samen even rustig een kopje koffie te drinken. Dit kan lekker in jullie huisje of stuur de kinderen het attractiepark in en ga op het terras van de Cartwright’s zitten. Vergeet je zwemkleding niet, want toegang tot waterpark Aqua Mexicana is inclusief bij je verblijf. Hier kun je relaxen in de whirlpool of op een strandbedje en de kinderen met een schuin oog in de gaten houden terwijl ze heerlijk spelen in de waterspeeltuin. Glij samen van de interactieve glijbanen met geluid-, muziek- en 3D-effecten.

Lente avonturen in het Vechtdal

Trek de omgeving in tijdens het paasweekend. Ontdek het groene Vechtdal op de fiets of via de verschillende wandelroutes. Breng een bezoek aan de verschillende historische dorpen en steden in de omgeving van Slagharen:

-          Geniet van de natuur en karakteristieke boerderijen in Hardenberg of ga shoppen in het moderne winkelcentrum

-          Bezoek de authentieke straatjes en de oude stadspoort van Gramsbergen

-          Beleef de historie in Dedemsvaart

-          Volg de Vecht naar de oude Hanzestad Ommen

Ook buiten Slagharen zijn er nog vele avonturen te beleven.

Het kampeeravontuur gaat weer van start

De Paashaas geeft het startschot voor het kampeerseizoen. De caravan, camper of vouwwagen mag weer van stal en de tent kan worden afgestoft. Wist je dat Slagharen een heuse camping heeft naast het attractiepark? Wat is nou een leukere kindercamping dan een camping met een eigen attractiepark?! Met ruim 229 staanplaatsen is er plek genoeg. Slapen onder de sterren als een echte cowboy of cowgirl en ’s avonds is er volop entertainment in de Sitting Bull Saloon vlakbij de camping.

Boek een avontuurlijke Pasen

Speciaal voor Pasen hebben wij een arrangement samengesteld: Paasspecial

  • Aankomst op 10 april en vertrek op 14 april
  • Toegang tot het evenement Invites
  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana*
  • 1x paasontbijt op eerste paasdag
  • 1x attractiefoto naar keuze laten afdrukken

*Toegang tot Aqua Mexicana is niet inclusief bij een verblijf op de camping