Vier Oud & Nieuw in Slagharen

Wil jij 2019 bijzonder afsluiten? Vier oud & nieuw in een attractiepark!

Oudejaarsdag kun je genieten van attracties & shows. Het is koopavond in de Main Street en verschillende attracties zijn langer geopend. Het is natuurlijk ook heel gaaf om een ritje te maken in de Gold Rush in het donker. Een aantal restaurants is langer geopend, zodat je nog een hapje kunt eten. Ook kan je klimmen in Black Hill Ranger Path en zwemmen in Aqua Mexicana.

Aftellen met Randy & Rosie

Randy & Rosie, Red Bandit John Batterson en Sam zorgen voor het vuurwerk. Vanaf 23.30 uur verzamelen we bij de fontein. Samen tellen we af: 10, 9, 8... Om klokslag 00.00 uur gaan alle remmen los en geniet je van een wervelende Wild West vuurwerkshow.

Boek jouw Oud & Nieuw vakantie

Tijdens Oud & Nieuw kun je ook diverse arrangementen boeken. De enige keuze die je moet maken, is wanneer je wilt komen en hoe lang je wilt blijven.

Diamond New Years Eve

  • Aankomst op 30 december en vertrek op 3 januari
  • Inclusief Diamond New Years Eve party 31 december
  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana

Diamond New Years Eve Party

Knallend het nieuwe jaar uit? Vier het met Randy & Rosie in onze Music Hall. Naast een utigebreid diner-, dessertbuffet en onbeperkt ranja voor alle kinderen is er de hele avond entertainment. Het definitieve programma wordt z.s.m. bekendgemaakt. 

Gold New Years Eve

  • Aankomst op 30 december en vertrek op 3 januari
  • Inclusief Gold New Years Eve party 31 december
  • Onbeperkt toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana

Gold New Years Eve Party

Red Bandit John wacht je op in zijn saloon De Sitting Bull met een Wild West buffet en leuke entertainment. Het definitieve programma wordt z.s.m. bekendgemaakt. 

Kortom, wat zijn jouw plannen voor Oud & Nieuw 2019?