Tijd voor een Sinterklaas Wild West-avontuur!

Vol verwachting klopt ons hart! Zaterdag 23 en zondag 24 november is het weer zover ‘Het Slagharen Sinterklaasfeest’. In dit weekend brengen Sinterklaas en de Pieten een bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Kom naar de sinterklaasparade en smul van de lekkerste pepernoten. Een ticket voor Het Slagharen Sinterklaasfeest geeft toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana*.

Stuntelpiet neemt je mee op avontuur

In het American Circus Theater zing en dans je samen met Stuntelpiet. Hij neemt je mee op een grappig en leuk avontuur. Gaat het Stuntel lukken om een gave show te geven voor Sinterklaas? Stuntelpiet kennende zal het niet allemaal soepel verlopen, als dat maar goed gaat...

Haal jouw Slagharen pietendiploma

Ben jij een echte Piet? Haal jouw eigen Slagharen pietendiploma door deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Kom klimmen en klauteren, gooi cadeautjes door de schoorsteen en dans mee tijdens de pietendisco. Je vindt deze activiteiten op verschillende plekken in het attractiepark. Heb je meegedaan met alle activiteiten? Dan ben jij met jouw pietendiploma een echte Piet!

Vergeet je schaatsen en zwemkleding niet

Wist je dat Pieten ook kunnen schaatsen? In het Winter Western Village kun je komen schaatsen en wie weet schaatsen de Pieten ook een rondje mee. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je zelf geen schaatsen? Dan kun je ook schaatsen huren. Vind je het te koud in Winter Western Village? Kom dan genieten van de tropische temperaturen in Aqua Mexicana. Roetjs van de glijbanen, speel in de waterspeeltuinen of relax in de whirlpool. Zou het in Spanje ook zo lekker warm zijn?

Sinterklaas gaat mee in de lichtjesparade!

Zaterdag en zondag sluiten wij af met Miracle of Lights! Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten, verandert het park in een magische omgeving. De lichtjesparade rijdt via de Main Street naar het Fonteinplein. En Sinterklaas en de Pieten rijden mee in de parade! Eenmaal op het Fonteinplein aangekomen, begint het avondspektakel. Ga samen met Randy & Rosie op zoek naar het licht. Maar let goed op: de Red Bandits liggen op de loer! Tijdens deze zoektocht word je verrast door een show van projecties, lasers, fonteinen, muziek én vuurwerk.

Bestel jouw tickets voor Het Slagharen Sinterklaasfeest

Tickets voor Het Slagharen Sinterklaasfeest geven toegang tot het attractiepark, Winter Western Village en Aqua Mexicana op basis van beschikbaarheid. Je betaalt slechts 13,50 voor een ticket. 

Plan jouw Sinterklaasweekend

Beleef een onvergetelijk Sinterklaasweekend op vakantiepark Slagharen met een bezoek van een Piet bij jouw vakantiehuisje. Geniet van Het Slagharen Sinterklaasfeest, maak zelf chocoladeletters in de Chocolate Factory en vergeet je schaatsen niet!

  • Kort bezoek bij de accommodatie inclusief cadeautje voor de kinderen
  • 2 chocoladeletters maken in de Chocolate Factory
  • 2 dagen toegang tot het attractiepark (zaterdag & zondag)
  • 3 dagen toegang tot waterpark Aqua Mexicana
  • Toegang tot Het Slagharen Sinterklaasfeest
  • Schaatsen op de overdekte ijsbaan in Winter Western Village
  • Miracle of Lights: lichtjesparade en avondspektakel

  

*De beschikbaarheid van Aqua Mexicana is beperkt. Houd hier rekening mee.