Scholen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef onze nieuwe achtbaan: Gold Rush! Daarnaast kun je een bezoek brengen aan twee overdekte shows met paarden, illusies en acrobatiek.

Voordelen van een schoolreis

  • Meer dan 30 spannende attracties en shows
  • Per 15 leerlingen heeft 1 begeleider gratis toegang tot het attractiepark
  • Voordelige overnachtingsmogelijkheden voor een schoolkamp
  • Gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer
  • Gratis parkeren voor touringcars

Kies een arrangement

Speciaal voor scholen zijn er verschillende arrangementen samengesteld vanaf 10 personen. Je kunt kiezen voor alleen toegang tot het attractiepark of volledig verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken. 

Alleen entree
Toegang tot het attractiepark
 €11,00
Arrangement 1: Indians Favourite
Toegang tot het attractiepark, frites met een cupje mayonaise en een kleine verrassing
 €12,75
Arrangement 2: Pief Paf Poef Pizza Arrangement
Toegang tot het attractiepark, pizza slice (Margherita), een pakje drinken (Taksi) en een kleine verrassing
€13,95
Arrangement 3: Cowboys Recommendation
Toegang tot het attractiepark, frites met een cupje mayonaise, snack (kroket, frikandel of kaassoufle) en een kleine verrassing
€14,00
Arrangement 4: Wild West Arrangement
Toegang tot het attractiepark, frites met een cupje mayonaise, snack (kroket, frikandel, kaassoufflé), pakje drinken (Taksi) en een kleine verrassing
€15,25

Alle informatie kun je rustig nalezen in deze informatieset voor scholen. Bovenstaande tarieven zijn geldig vanaf 10 personen.

Voeg leuke en lekkere extra's toe

Naast de vastgestelde arrangementen is het ook mogelijk om extra’s toe te voegen, zoals een verfrissend waterijsje, toegang tot het nieuwe waterpark Aqua Mexicana en gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer.

Waterijsje (biologisch) €1,00
Pakje Taksi €1,50
Coffee All Day inclusief thermosbeker €5,00
Hoodybag (belegd broodje, pakje Taksi, appel en een verrassing) €3,45
Aqua Mexicana - Bezoek het 5.200 vierkante meter grote waterpark met een binnen- en buitengedeelte. Maak een afdaling van 10 verschillende glijbanen, zet alleen of samen je klasgenoten de snelste tijd neer en neem vervolgens een plons in de grootste whirlpool van Nederland. €8,00*
Ontdek & Leer - Leerlingen kunnen tijdens het gratis educatieve programma Ontdek & Leer op ontdekking door het attractiepark. Tijdens deze rondgang krijgen de leerlingen leuke weetjes en dienen zij vragen te beantwoorden. Let op, vooraf reserveren verplicht! Gratis

* Toegangskaarten voor Aqua Mexicana op basis van beschikbaarheid.

Blijf overnachten op het vakantiepark

Organiseer een avontuurlijk schoolkamp en blijf overnachten op het vakantiepark vanaf € 19,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt toegang tot het attractiepark. Naast alle attracties in de achtertuin zijn er in de omgeving talrijke recreatiemogelijkheden om een gevarieerd programma samen te stellen. Alle informatie en prijzen vind je op deze pagina.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of speciale wens? Neem dan contact met ons op via groepsservice@slagharen.com of telefonisch via 0523 – 683000 en wij helpen je graag.

Lees hier de algemene voorwaarden voor scholen en groepen.