Abonnementen

Wil je het hele seizoen niets missen en onbeperkt genieten van het attractiepark? Overweeg dan de aankoop van een voordelig abonnement met vele leuke en lekkere extra's. Je hebt nu al een persoonlijk abonnement vanaf € 29,- per persoon of een abonnement voor de hele familie vanaf € 155.

ACTIE! Koop je abonnement online met korting

YIHAA! Wanneer je je Goud, Zilver of Brons abonnement online koopt, profiteer je van korting op de kassaprijs.

Actievoorwaarden
Deze actie is niet geldig voor reeds gekochte en/of bestaande abonnementen en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/acties. Bij het afhalen van de passen wordt de aankoop gecontroleerd. 

Abonnemententabel-2019-2.png

Extra informatie voordelen

Voordelen bij andere parken
Met je Slagharen Zilver en Goud abonnement ontvang je korting bij andere attractieparken en dierentuinen. Daarnaast kun je met je Goud abonnement verschillende parken in binnen- en buitenland eenmalig gratis bezoeken. Lees er op deze pagina alles over.

Korting op overnachten op Vakantiepark Slagharen
Ontvang met je abonnement 15% korting op overnachten in Vakantiepark Slagharen. De 15% korting op overnachtingen is alleen van toepassing op reguliere tarieven, niet op vroegboekkortingen of andere acties. 

Geniet onbeperkt van waterpark Aqua Mexicana
Koop een upgrade bij je Brons-, Zilver- of Goud-abonnement voor een seizoenlang onbeperkt waterpret in Aqua Mexicana. Het is momenteel alleen mogelijk om deze upgrade te kopen aan onze kassa voor slechts €12,50 per seizoen. Houders van een familie-abonnement ontvangen 30% korting op de entree van Aqua Mexicana op vertoon van hun abonnement.

Korting in onze shops
De korting is niet geldig bij de William Everett Hardware Store, El Mercado Del Pueblo, Dutch Bakery, de Popcorn/Suikerspinnenkraam en de Totem Westernshop.

Speciale acties voor onze abonnementhouders

Special deal card: eten en drinken voor een scherpe prijs
Koop nu een special deal card met een geselecteerd aanbod eten en drinken voor €59,- in plaats van €77,65! Je bespaart maar liefst €18,65 op het onderstaande eten en drinken. De special deal card kun je kopen bij de receptie van het attractiepark.

  • 2x New Orleans Menu: frites, burger en flesje frisdrank
  • 4x Coffee deal: cookie XL en warme drank
  • 2x Snack Menu: frites, snack (kroket of frikandel) en flesje frisdrank
  • 4x Slush Menu: frites, snack (kroket of frikandel) en slush yard
  • 1x Spirello Deal: spirello en beker fris 


Bidon refill

Koop een voordelige bidon met softdrink en refill deze het hele seizoen voor slechts € 1,00 per keer bij. Je koopt één bidon voor € 9,90, twee bidons voor € 8,90 per stuk en drie bidons voor € 7,90 per stuk. Bidons en refills zijn verkrijgbaar bij de Music Hall, The Trading Post, Main Store en La Cantina de Rosie (in Aqua Mexicana).